Ciepłe figi z kozim serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłych fig z kozim serem. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 24 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, figi, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciepłe figi z kozim serem, Crostini z ciepłym kozim serem i figami balsamicznymi, oraz Ciepłe figi wypełnione kozim serem i boczkiem.
Instrukcje
Ułóż figi na blasze do pieczenia, pokrój boki w górę. Łyżka trochę koziego sera na każdej połowie figi i lekko posmarować figi octem.
Piec około 8 minut, lub aż figi są rozgrzane przez.
Przenieść figi na talerz i podawać natychmiast.
Rekomendacja wina: Stuckey: wytrawny Zind-Humbrecht Wintzenheim Gewrztraminer z Alzacji z 1997 roku ma pikantne, egzotyczne owoce, które dobrze pasują do czystych owoców fig i cierpkiego koziego sera.Triffon: dojrzałe owoce, pikantny ser i głęboki balsamiczny smak są ładnie zrównoważone przez Scherer Tokay-Pinot Gris vielles Vignes z Alzacji z 1997 roku; ma szept słodyczy i doskonałą kwasowość.