Ciemna Czekolada-Ciasto Amaretto

Ciemna Czekolada-Ciasto Amaretto
Ciemna czekolada-ciasto Amaretto może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu. Mieszanka czekolady Fudge instant pudding mix, naturalne migdały, Devil ' s food Cake mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gorzka czekolada amaretto fudge cookies, Ciasto Czekoladowo-Amaretto, oraz Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Amaretto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce do mieszania; beat ze średnią prędkością miksera elektrycznego 2 minuty. Wymieszać 2 szklanki kęsów czekoladowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 12-cup Bundt patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Piec w temperaturze 350 przez 55 do 65 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Połącz pozostałe 1 szklanka kęsów czekoladowych i śmietanki o Smaku amaretto w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia się kęsów czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Likier AmarettoLikier Amaretto
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć z ognia; odstawić 15 minut.
6
Polewamy ciasto polewą czekoladową, posypujemy migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
( 23)( 23)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn