Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio

Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio
Cielęcina Scaloppine z cytryną i koprem włoskim: Scaloppine di Vitello con Limone e Finocchio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, bulion z kurczaka, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Roladki cielęce z cytryną i pieczarkami: Involtini di Vitello al Limone, Cielęcina Scaloppine Z Cytryną, Kaparami I Porami, oraz Scaloppine cielęcy z pietruszką, cytryną i sezamem.

Instrukcje

1
Rdzeń kopru włoskiego i przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Wytnij każdą połowę w 1/8 cala julienne.
3
W 10 do 12-calowej patelni saute, rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż tylko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać koper i gotować, mieszając często, aż miękki i złoty, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Pokroić cielęcinę na 1/8-calowe plastry grubości (lub zorganizować, aby twój rzeźnik zrobić to dla ciebie). Tłucz każdy kawałek cielęciny młotkiem do mięsa, aż będzie prawie cienki jak papier. Doprawić każdą sztukę solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
7
Podgrzać pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek w 12 do 14-calowej patelni saute aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać 4 kawałki pogłębionej cielęciny i gotować, aż światło złoty kolor z każdej strony, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
9
Wyjąć na talerz i kontynuować z pozostałymi kawałkami. Gdy druga partia jest rumiane, dodać pierwszą partię z powrotem do patelni i wina, bulion z kurczaka i sok z cytryny i gotować 2 do 3 minut, aż płyn jest prawie nie ma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać masło, następnie wyjąć cielęcinę na talerz z koprem włoskim, dodać natkę pietruszki do sosu i polać mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
11
Posypać skórką z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn