Ciecierzyca Pieczona Chili
Chili-pieczona ciecierzyca jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka ciecierzycy, oliwy z oliwek, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chili i limonka pieczona ciecierzyca, Chili żubrowe z ciecierzycą i Żołędzią, oraz Ognista zupa pomidorowa z pieczoną ciecierzycą.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w średniej misce.
Przenieść mieszaninę do lekko nasmarowanej galaretki 17 x 12 cali.
Piec 45 do 50 minut lub do chrupiące i suche, mieszając co 10 minut.
Chili-palone Black Eyed Peas: substytut 2 (8-oz.) puszki black-Eyed peas, opłukane i osuszone, dla ciecierzycy. Postępuj zgodnie z przepisem.