Ciasto Z Winem Jeżyn I
Ciasto z winem jeżynowym wymagam o 45 minut od początku do końca. Na 1,21 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę z jeżyn, jajka, orzechy pekan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jeżyna Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe, Sorbet Do Wina Jeżyn, oraz Jeżyna-czerwone wino żelatyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka na 9 lub 10 calowej patelni. Na dno patelni włóż posiekane orzechy pekan.
Wymieszaj ciasto, żelatynę z jeżyn, jajka, olej i 1 szklankę wina z jeżyn. Beat przez 2 minuty, a następnie wlać ciasto na wierzch orzechów pekan.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 40 do 45 minut lub aż testy ciasto zrobić.
Wlać 1/2 glazury wina jeżyny na wierzchu ciasta, gdy jeszcze ciepłe.
Niech ustawić na 10 minut, a następnie usunąć ciasto z patelni. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed wylaniem pozostałej glazury na wierzchu.
Wymieszać cukier cukierniczy, 1/2 szklanki wina jeżyn i zmiękczone masło lub margarynę. Beat until smooth.