Ciasto z rabarbarem II
Rabarbar Custard Pie II może być tylko deser szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 134 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Z Rabarbarem, oraz Ciasto Z Rabarbarem.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na dolną skórkę i umieść w naczyniu na ciasto.
Umieścić rabarbar w skorupie.
W dużej misce, ubić jajka lekko.
Wymieszać z cukrem, mąką, wanilią, mlekiem i masłem lub margaryną.
Wlać mieszaninę na rabarbar. Przykryć wierzchnią skórką i uszczelnić krawędzie.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 50 do 60 minut.