Ciasto Z Nektarynką Jeżyn
Ciasto z nektarynką jeżyn jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, jeżyny, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ciasto Z Jeżynami Nektarynowymi, Staromodne ciasto z nektaryną i jeżyną, oraz Klasyczne Ciasto Z Nektarynką Z Jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu wymieszaj skrobię kukurydzianą i koncentrat soku jabłkowego na gładką masę. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać 1/2 szklanki jeżyn; gotować i mieszać 2 minuty lub aż zgęstnieje.
W dużej misce, wrzucić nektaryny z pozostałych jeżyn; przenieść do skorupy.
Wlać mieszankę soku jabłkowego na owoce (skorupa będzie pełna). Przechowywać w lodówce, pokryte, 8 godzin lub na noc. W razie potrzeby podawać z ubitą polewą.