Ciasto Z Musem Mango

Ciasto Z Musem Mango
Ciasto z musem z Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 296 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz sproszkowaną żelatynę, cukier granulowany, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to mus z mango . jak zrobić szybki mus z mango, Mus Z Mango, oraz Mus Z Mango Kuskus.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ustaw kąpiel lodową wystarczająco dużą, aby pomieścić mały rondel. Żelatynę kwitną w zimnej wodzie, mieszając ją razem i odstawiając na 5 minut. W małym rondlu połącz 1/2 puree z mango z cukrem i mieszaj na małym ogniu, aż cukier całkowicie się rozpuści i mieszanina będzie gorąca w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj żelatynę i dobrze wymieszaj, upewniając się, że całkowicie rozpuszcza się w mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
6
Zdjąć z ognia, wymieszać drugą połowę puree z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
7
Umieścić mieszaninę nad łaźnią lodową i często mieszać. Celem jest schłodzenie mieszaniny, ale unikaj nierównomiernego tworzenia żelatyny, tworząc grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
8
Gdy mieszanina jest chłodna, złóż 12 uncji bitej śmietany, uważając, aby nie spuścić powietrza z musu, aż do uzyskania jednolitej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
9
Wlać mus do ostudzonej skorupy ciasta i wygładzić wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
10
Wstawić ciasto do lodówki na co najmniej dwie godziny (idealna jest noc) do przygotowania.
11
Wymieszaj pozostałe 4 uncje zimnej bitej śmietany na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn