Ciasto z kremem pomarańczowym III

Ciasto z kremem pomarańczowym III
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Orange Cream Cake III. Ten przepis zawiera 10 porcji z 329 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką bitą polewę, wodę, mieszankę ciasta pomarańczowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Biszkopt Pomarańczowy Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z polewą z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto z funtem Ricotta z nadzieniem z krwawej pomarańczy, polewą z bitej śmietany Mascarpone i kandyzowanymi plasterkami krwawej pomarańczy.

Instrukcje

1
Wymieszaj ciasto pomarańczowe i upiecz w 9x13-calowej patelni do ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
2
Niech ciasto ostygnie i zrób widelcem dziury w cieście w odległości 1 cala.
3
Wymieszaj żelatynę z gorącą wodą, a następnie dodaj zimną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
4
Wylej równomiernie schłodzone ciasto.
5
Połącz bitą polewę, natychmiastowy budyń waniliowy, ekstrakty z mleka, wanilii i pomarańczy. Ubijaj, aż dokładnie wymieszaj i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Błyskawiczna Mieszanka Budyniu WaniliowegoBłyskawiczna Mieszanka Budyniu Waniliowego
Bitą PolewąBitą Polewą
WaniliaWanilia
PomarańczowyPomarańczowy
MlekoMleko
6
Rozłóż równomiernie na cieście. Wstaw ciasto do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn