Ciasto z kremem kokosowym I
Ciasto z kremem kokosowym I zajmuje około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka, 74 g tłuszczu i łącznie 1292 kalorie. Ten przepis służy 8 osobom. Za 3,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup ubitą polewę, mieszankę budyniu waniliowego, mleko i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis zachwycił 105 osób. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 68%, to danie jest dobre. Ciasto z kremem kokosowym z polewą z bitego mleka kokosowego, ciasto z kremem kokosowym w cieście kokosowym i ciasto z kremem kokosowym z ciastem kokosowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mieszankę budyniową z mlekiem, aż mieszanina budyniowa zgęstnieje. Złóż 1 szklankę wiórków kokosowych i połowę niemlecznej ubitej polewy do budyniu.
Wlać mieszaninę do przygotowanego ciasta.
Rozsmaruj resztę niemlecznej bitej polewy na wierzchu ciasta.
Posypać resztą wiórków kokosowych. Przechowywać w lodówce i podawać schłodzone.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto kokosowe świetnie komponuje się z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Riesling Vineyards Late Harvest z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Riesling z późnych zbiorów
Kolor jasnożółty, nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektarynki i nutami cytrusowymi. Wino całkowicie pokrywa podniebienie, wyrażając żywe aromaty kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka Granny Smith i plastra miodu. Długi finisz ukazuje idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zachęcając do kolejnego łyka.