Masło Miodowo-Orzechowe

Masło Miodowo-Orzechowe
Masło miodowo-orzechowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 1G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 99 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, miód, kawałki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Spróbuj Masło Orzechowe Miodowe, Naleśniki kukurydziane z masłem miodowo-orzechowym, oraz Muffinki jaglane z masłem miodowo-orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz masło i miód w małej misce do mieszania; beat przy niskiej prędkości miksera elektrycznego 1 minutę lub aż kremowy. Wymieszać kawałki orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn