Ciasto Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym

Ciasto Z Indyka Z Puree Ziemniaczanym
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 5 minut do spędzenia w kuchni, ciasto z indyka z puree ziemniaczanym może być świetne bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 6G tłuszczu i w sumie 172 kalorii. Za 53 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jeśli masz pod ręką wodę, ciasto, sos z indyka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto z szynką i puree ziemniaczanym, Ciasto z halibuta z puree ziemniaczanym, oraz Ciasto z kurczaka z puree ziemniaczanym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wciśnij skórkę ciasta na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali, a następnie ułóż mięso z indyka na skórce; nałóż śmietanę z rosołu na indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Zagotuj 1 szklankę wody w rondelku na średnim ogniu i dodaj zmieszane warzywa; gotuj, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wymieszaj suchą mieszankę sosu z pozostałą 1 szklanką wody, a następnie wymieszaj mieszankę sosu z wymieszanymi warzywami. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać warzywa i sos na krem z warstwy rosołu na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Rozłóż tłuczone ziemniaki na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zacznie bulgotać, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn