Ciasto z grilla z puree ziemniaczanym
Przepis Barbecue Pot Pie z puree ziemniaczanym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ziemniaczaną, cebulę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do złotego koloru. Wymieszać z mąką i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo mieszaj w sosie barbecue i bulionie wołowym; gotuj, ciągle mieszając, 3 minuty lub aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Wymieszać z wieprzowiną i doprowadzić do wrzenia.
Usuń z ognia, i mieszankę łyżką do ligihtly nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Łyżka puree ziemniaczanego skorupa równomiernie na gorącej mieszanki grillowej.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.