Ciasto Wiśniowo-Migdałowe
Cherry-Almond patelnia ciasto może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 570 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z migdałów, wanilii, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cherry Almond Coconut Patelnia Chleb, Cherry Crumb Cake {Cherry & Almond-Improv}, oraz Migdałowe Ciasto Na Patelni.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. smarować 9-calową patelnię żeliwną ze skracaniem lub masłem.
W dużej misce wymieszać cukier granulowany i skórkę cytryny.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając trzepaczką po każdym dodaniu. Wymieszać z mąką i solą.
Dodać roztopione masło, ekstrakt z wanilii i migdałów; wymieszać trzepaczką do połączenia.
Wlać ciasto na patelnię. Łyżka wiśni równomiernie na ciasto.
Posypać migdałami i cukrem szlifierskim.
Piec 30 do 35 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Schłodzić na stojaku chłodzącym 5 minut przed cięciem.