Ciasto Truskawkowo-Precelkowe

Ciasto Truskawkowo-Precelkowe
Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 633 kalorie, 7G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. 188 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, truskawki, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Strawberry Precel Pie, oraz Strawberry Precel Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. rozwiń 1 skorupa w 10-calowym szklanym talerzu pie lub 9 1/2-calowym talerzu deep-dish pie. Przyciąć zewnętrzne krawędzie. Ukłucie dołu i boku z widelcem. Użyj drugiej skorupy pie, aby umieścić warkocz na zewnętrznej krawędzi skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój skorupę na paski 1/4 cala i oplot trzy paski na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Szczotkuj białko jaja na krawędzi skorupy i umieść warkocz, lekko wciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Połącz pokruszone precle, 1/4 szklanki cukru i roztopione masło. Naciśnij do dolnej skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
PreclePrecle
MasłoMasło
CukierCukier
5
Piec 10 do 12 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wymieszać razem twarożek i 1 1/2 szklanki cukru, aż cukier się rozpuści. Ostrożnie złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
7
Rozprowadzić w ostudzonej skorupie, rezerwując 2 filiżanki nadzienia do dekoracji ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Umieść płaską warstwę plastrów truskawek na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
9
Wymieszać wrzącą wodę i żelatynę (z kilkoma kostkami lodu), aby uzyskać około 1 2/3 szklanki żelatyny. Lekko zagęścić i wylać truskawki na ciasto. Ciasto w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Kostki LoduKostki Lodu
żelatynażelatyna
WodaWoda
10
Udekorować zewnętrzną krawędź ciasta z 2 szklanki reserved mieszankę twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn