Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem

Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasto z rabarbarem i cytryną. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 295 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, żółtka, żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-do 3-quart patelni na małym ogniu, połączyć masło, żółtka, cukier, Skórka z cytryny, i sok z cytryny. Stale mieszaj, aż mieszanina grubo pokryje tył drewnianej łyżki, 10 do 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
2
Wlać do małej miski, przykryć i schłodzić do zimna, co najmniej 2 godziny, lub zagnieżdżać patelnię w dużej misce z lodowatą wodą i wymieszać mieszaninę do zimna, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
3
W żaroodpornej szklance o pojemności 1 szklanki posypać żelatynę 2 łyżkami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
4
Odstawić do miękkości, 2 do 3 minut. Umieść 1 cal wody w małej patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie usunąć z ognia. Ustaw środek w wodzie na patelni i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ochłoń.
6
W dużej misce ubij śmietanę, aż lekko zgęstnieje. Ubijając stale, wlej żelatynę; kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wymieszać około 1/2 szklanki bitej śmietany do zimnej mieszaniny cytryny, aż dobrze wymieszane, a następnie zeskrobać mieszaninę cytryny do pozostałej bitej śmietany i złożyć delikatnie, aż włączone. Łyżka do Pie crust i poziom rozprzestrzeniania. Przykryć folią i schłodzić do twardego, co najmniej 1 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CytrynaCytryna
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Wlać kompot z rabarbaru do drobnego Sitka ustawionego nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Odcedzić, aż kapanie przestanie kapać, a następnie delikatnie łyżką kawałki rabarbaru na śmietanie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
KremKrem
CytrynaCytryna
10
Ciasto pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn