Country Rabarbar Crostata

Country Rabarbar Crostata
Country rabarbar Crostatan jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz masło, cukier, rabarbar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rabarbar I Malina Crostata, Truskawkowa Rabarbarowa Crostata, oraz Rabarbar i Malina Crostata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ciasto skorupa w 9-calowej szklanej płytce ciasto zgodnie z kierunkiem na polu dla ciasta wypełnionego jedną skórką (nie przycinaj ani nie ubijaj skorupy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
W średniej misce wymieszać 1 szklankę cukru, 3 łyżki mąki i skórkę pomarańczową. Wymieszać z jajkami i kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać rabarbar; wrzucić delikatnie. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta. Złóż krawędzie skorupy nad wypełnieniem, falując dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
W małej misce, wymieszać składniki topping aż kruche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Posypać nadzieniem.
7
Piec 50 do 60 minut lub aż skorupa jest światło złoty brąz. Schłodzić 3 godziny przed podaniem. Przykryć i przechowywać w lodówce pozostały tarta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn