Ciasto Rabarbarowe Saskatoon (Serviceberry)
Saskatoon (Serviceberry) rabarbar Pie jest wegańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka skrobi kukurydzianej, rabarbar, Skórki ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowe Saskatoon, Warkocz Saskatoon, oraz Lemon Saskatoon Loaf.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Naciśnij dwie skorupy pie na dole iw górę po bokach dwóch 8 calowych płyt ciasto.
W naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki, połączyć rabarbar i 1/2 szklanki cukru.
Podgrzewaj z pełną mocą w kuchence mikrofalowej, aż rabarbar będzie miękki, a sok zbierze się na dnie naczynia, od 4 do 5 minut.
Odcedzić sok do miarki i dodać tyle wody, aby 2 szklanki. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w cieczy.
W rondlu wymieszać 2 szklanki płynu, sok z cytryny i pozostałą 1 szklankę cukru.
Dodać jagody saskatoon i rabarbar; gotować na średnim ogniu, aż gęsty i bulgotanie, o 5 protokół.
Wlać do dwóch skórek ciasta. Top z pozostałych skorupy i wyciąć otwory w górze do odpowietrzania pary. Szczypta krawędzie razem do uszczelnienia.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec, aż skorupa jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie, o 30 więcej minut.