Ciasto Piwne Frito Misto
Ciasto piwne Frito Misto to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 42g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Działa dobrze jako dość drogi napój. Jeśli masz krewetki, liście bazylii, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Ciasto Piwne Frito Misto, Frito Misto, oraz Warzywa i krewetki Frito Misto z majonezem Harissa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wsypać mąkę do miski i doprawić solą i pieprzem. Mieszać w piwie, 1/2 pół na raz, ubijając do wypracowania żadnych grudek.
Dodać żółtko i dobrze wymieszać, aby połączyć. Ciasto powinno być konsystencją ciężkiej śmietany.
W woku lub frytkownicy rozgrzać kilka centymetrów oleju do 375 stopni F. spłukać i wysuszyć wszystkie składniki do smażenia. Smażyć składniki w podanej kolejności. Składniki zalać mąką, wytrząsając nadmiar. Zanurz w cieście i natychmiast umieść w gorącym oleju. Nie przepełniaj patelni. Gotuj na złoty kolor: zioła gotują się szybko, owoce morza potrwają nieco dłużej. Usuń luźne kawałki ciasta z oleju.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Układamy na dużym talerzu, doprawiamy solą i pieprzem, wyciskamy kilka cytrynowych klinów.