Ciasto owocowe / krem pszenny: Presnitz / Budino di Avena
Ciasto owocowe / krem pszenny: Presnitz / Budino di Avena wymaga ok. 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Na 1,85 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 738 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz porzeczki, cukier, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto owocowe / krem pszenny: Presnitz / Budino di Avena, NAPÓJ AVENA (AVENA COLOMBIANA), oraz Rose Pistola Chocolate Budino Cake.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąkę, masło, 1 jajko, 1 żółtko, cukier, zagnieść mieszaninę i uformować mieszaninę w kulkę. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala wałkiem do ciasta i umieść nakrętkę i nadzienie owocowe w środku ciasta. Złóż ciasto na pół, uszczypnij krawędzie i umyj zewnętrzną część ciasta pozostałym żółtkiem, ubij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Drażetki Z Białą Perłą
Odmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Jabłka umieść w zapiekance, tworząc studnię na środku kawałków. Dobrze napełnić marmellatą, posypać jabłka cukrem, doprawić masłem i piec w piekarniku przez 20 minut.
W rondlu o grubym dnie połączyć cukier i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj porzeczki i sól i gotuj na dużym ogniu przez 20 minut, aż jagody będą miękkie, ale nie rozpadną się, a płyn zmniejszy się do syropowej konsystencji.