Ciasto nadziewane truskawkami z lukrem z brązowego cukru

Ciasto nadziewane truskawkami z lukrem z brązowego cukru
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj wypełnione truskawkami ciasto na wynos z lukrem z brązowego cukru. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, Świeże ciasto jabłkowe z lukrem z brązowego cukru, oraz Ciasto Z Przyprawami Jabłkowymi Z Lukrem Z Brązowego Cukru.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 1-quart, rozgrzać 1/3 szklanki masła na średnim ogniu, przesuwając i obracając patelnię od czasu do czasu, aż masło będzie jasnobrązowe. (Obserwuj uważnie; masło może brązowieć, a następnie szybko się spalić.) Cool 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z patelni 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce, beat rumiane masło, mix ciasto, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Dżem rozprowadzić równomiernie na wierzchu ciasta. Zamrozić co najmniej 15 minut lub do momentu zakleszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
7
Tymczasem w rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować i mieszać 2 minuty; zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
9
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Chłodny do letniego, około 20 minut.
10
Stopniowo wymieszać cukier puder do mieszanki cukru brązowego. Jeśli lukier staje się zbyt sztywny, mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz lub podgrzewaj na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Brązowy CukierBrązowy Cukier
LukierLukier
MlekoMleko
11
Polewać dżemem. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn