Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki

Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 51 i kosztuje 18 centów za porcję. Jest idealny do Wielkanoc. Mieszanka spice Cake mix, mleko, galaretka o smaku waniliowym pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, oraz Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, z wyjątkiem zmniejszenia wody do 1/3 szklanki. Wymieszać w 1 pkg. suchy budyń wymieszać z marchewką. Upuść 1 zaokrągloną łyżkę. ciasto, 2 cale od siebie, na 44 kopce na blasze do pieczenia rozpylone sprayem do gotowania; posypać połowę orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec 14 do 16 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie prawie czysta. Schłodzić na blasze 2 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
5
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i mleko, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj pozostałą suchy budyń mix pakiet; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
7
Rozłożone zaokrąglone 1 łyżka. wypełnienie na dolnej stronie każdego zwykłego ciastka; przykryj ciastkiem nakrętkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 m.
Porcje51
Ocena Zdrowia1
Magazyn