Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 86 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 51 i kosztuje 18 centów za porcję. Jest idealny do Wielkanoc. Mieszanka spice Cake mix, mleko, galaretka o smaku waniliowym pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki, oraz Ciasto Marchewkowe Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, z wyjątkiem zmniejszenia wody do 1/3 szklanki. Wymieszać w 1 pkg. suchy budyń wymieszać z marchewką. Upuść 1 zaokrągloną łyżkę. ciasto, 2 cale od siebie, na 44 kopce na blasze do pieczenia rozpylone sprayem do gotowania; posypać połowę orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony