Ciasto Marchewkowe Minis

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasto marchewkowe Minis. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 420 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka chłodnej bitej polewy, pomarańczowe cukierki do żucia kwadraty, galaretka o smaku waniliowym pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Red Velvet Cake Minis, Peanut Butter Cheese Cake Minis, oraz Peanut Butter Cheese Cake Minis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Zmiksować w suchej mieszance budyniowej. Łyżka do 48 papierowych kubków mini muffin.
Piec 12 do 15 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Fajne babeczki w patelniach 10 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić. W międzyczasie naciśnij cukierki, aż zmiękną; zwiń każdy, aby przypominał marchewkę.
Łyżka lukier do średniej miski.
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania.
Wyjąć babeczki z wkładek; przeciąć poziomo na pół. Napełnij każdy z około 1 łyżką. Chłodna mieszanka z batem. Top z pozostałą mieszaniną chłodnym ubijać, orzechy i marchew cukierki.