Ciasto Lodowe Miętowo-Czekoladowe
Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać miętowe lody czekoladowe, ciastka miętowe pokryte czekoladą, polewę czekoladową i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Lody W Niedziele: Świeże Lody Miętowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż 1 pół litra lodów w cieście.
Posypać 1 szklankę pokruszonych ciasteczek na lodach. Przykryć i zamrozić 1 godzinę.
Rozłóż pozostały kufel lodów na ciastkach. Przykryć i zamrozić około 3 godzin lub do jędrności.
Odstawić w temperaturze pokojowej około 10 minut przed cięciem.
Podawać z polewą krówkową; posypać pozostałymi ciasteczkami. Przykryć i zamrozić pozostałe ciasto.