Ciasto Limonkowe z Serem Kremowym

Ciasto Limonkowe z Serem Kremowym
Ciasto z kremem i limonką może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 534 kalorie , 6 g białka i 26 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,38 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Mieszanka mąki, skórki z limonki, bitej polewy i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 10% . Ten wynik jest raczej zły. Babeczki barszczowe, nadzienie szarlotkowe, lukier z serka cynamonowego i ciasto z serem Cheddar Moon , ciasto z kremem limonkowo-jeżynowym i ciasto z kremem limonkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz okruszki ciasteczek i masło; dociśnij spód i boki nienasmarowanej płyty 9-calowej. talerz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Płynny Barwnik Spożywczy, OpcjonalnieZielony Płynny Barwnik Spożywczy, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
2
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do momentu, aż skórka zacznie się rumienić. Studzimy na drucianej kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Aby przygotować nadzienie limonkowe, wymieszaj w rondlu cukier, skrobię kukurydzianą, mąkę i sól. Mieszaj wodę, aż będzie gładka. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zredukować ciepło; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia. Niewielką ilość gorącego nadzienia wymieszać z żółtkami jaj; wszystko z powrotem na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zdjąć z ognia. W razie potrzeby dodaj masło, skórkę z limonki i barwnik spożywczy. Delikatnie wymieszaj z sokiem z limonki. Ochłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Aby przygotować nadzienie z serka śmietankowego, w małej misce utrzyj serek śmietankowy, cukier puder i sok z limonki na gładką masę. Dodać ubitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż równomiernie na cieście; napełnij nadzieniem limonkowym. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do momentu stwardnienia. Resztki przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn