Ciasto Krem Z Masłem Rumowo-Rodzynkowym
Maślany Rum z rodzynkami krem Pie może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1064 kalorii, 15g białka, oraz 54g tłuszczu każdy. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bitej polewy, jajka, rum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 35%. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ciasto z truskawkami i śmietaną, oraz Lody Popcorn Z Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i piec Piecrust w 9-calowy talerz ciasto. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połącz rodzynki i rum w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę lub aż rodzynki są pulchne. Odstawić.
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i jajka w dużej misce i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Podgrzać mleko na średnim ogniu w małym, ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawać gorące mleko do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Umieścić mieszaninę na patelni; gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 10 minut), stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Łyżka kremu do miski; umieścić miskę w dużej misce wypełnionej lodem na 10 minut lub aż krem osiągnie temperaturę pokojową, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć miskę z lodu. Wymieszać z rodzynkami i wanilią; wymieszać łyżką do przygotowanej Skórki.
Rozłóż ubitą polewę równomiernie na nadzieniu. Luźno przykryć i schłodzić 8 godzin lub do jędrności.