Ciasto Kokosowo-Marchewkowe
Ciasto kokosowo-marchewkowe może być tylko deser szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, betty rich & kremowy lukier waniliowy, betty carrot Cake mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Ciasto Kokosowo-Marchewkowe, Ciasto Kokosowo-Marchewkowe, oraz Ciasto Kokosowo-Marchewkowe.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spray z pieczenia sprayu z mąką. Na płytkiej patelni, rozłóż kokosowy.
Piec odkryte 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor. Rezerwy 2 łyżki tosty Kokosowe do dekoracji.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu. Fold Pozostałe tosty Kokosowe do ciasta.
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na karbowanej patelni rurowej. Schłodzić 15 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce do mikrofalówki, lukier mikrofalowy odkryte na średnim (50%) 15 sekund.
Mżawka lukier na wierzchu ciasta.
Posypać zaparzonym kokosem.
Ciasto pokroić ząbkowanym nożem. Przechowywać luźno przykryte.