Ciasto Kokosowo-Limonkowe
Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, ciasto mix, limonki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Kokosowo-Limonkowe, Ciasto kokosowo-limonkowe, oraz Ciasto limonkowo-Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2 (9-calowy) Okrągłe warstwy. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Zetrzyj skórkę i wyciśnij sok z 1 limonki. W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy, cukier i sok z limonki do wymieszania.
Dodaj ostudzony bicz, skórkę z limonki i 1/3 szklanki kokosa; mieszaj delikatnie, aż do wymieszania.
Wytnij warstwy ciasta poziomo na pół. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając 1/3 szklanki mieszanki chłodnego ubijania między każdą warstwą. Wierzch i bok ciasta z pozostałą chłodną mieszanką. Delikatnie wcisnąć Pozostałe kokosy do boku ciasta.
Pozostałą limonkę pokroić w plasterki; użyć do dekoracji ciasta tuż przed podaniem.