Ciasto Kokosowo-Cytrynowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta kokosowo-cytrynowego. Ten przepis służy 16. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kokos, jajka, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto kokosowe babci Yearwood z polewą kokosowo-cytrynową, Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie nasmaruj i mąkę lub spryskaj trzy 8-calowe lub dwie 9-calowe okrągłe patelnie do ciast.
W dużej misce, beat ciasto mix, żelatyna, woda, olej i jajka na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 24 do 31 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Wypełnij warstwy i szron stronie i górnej części ciasta z lukrem.
Posypać kokosem z góry i z boku. Przechowywać luźno przykryte.