Ciasto Kokosowe Z Orzecha Czarnego

Ciasto Kokosowe Z Orzecha Czarnego
Przepis na ciasto kokosowe z Czarnego Orzecha można zrobić w około 1 godzinę i 25 minut. Za 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten deser ma 373 kalorii, 9g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka wody, cukru, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Orzecha Czarnego, Ciasto Z Czarnego Orzecha Włoskiego, oraz Ciasto Z Czarnego Orzecha Włoskiego dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij cukier, maślankę, olej, jajka i ekstrakt, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
EkstraktEkstrakt
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo ubijaj w mieszankę cukru, aż się połączy. Dodaj kokos i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
KokosKokos
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
3
Przełóż na wysmarowaną tłuszczem i posypaną mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 325° przez 60-70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie w małym rondelku zagotuj cukier i wodę na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj przez 5 minut lub do lekkiego zmniejszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Zdjąć z ognia; dodać masło i wyodrębnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
7
Wyjmij ciasto z patelni na ruszt. Zrób szpikulcem dziury w ciepłym cieście; powoli polej ciasto syropem. Ostudzić całkowicie przed cięciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzaszłykiSzaszłyki
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto kokosowe naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn