Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe

Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe
Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka mleka, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto karmelowo - gruszkowo-żurawinowe Budyniowe, Karmelowy Budyń Gruszkowy, oraz Budyń karmelowo-gruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płaszcz wkład kuchenny 5-do 6-qt. powolna kuchenka * cały z natryskiem oleju do gotowania. Karmel równomiernie rozprowadzić na spodzie, a następnie na wierzchu równomierną warstwą gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3
Wymieszać mąkę, cukier, sól, proszek do pieczenia, mleko i masło w średniej misce, aż w większości będą gładkie, a pozostały tylko małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zalać owoce i rozprowadzić łopatką, aby równomiernie przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Przykryć i gotować, aż wykałaczka włożona do porcji ciasta wyjdzie czysta, około 1 godziny i 20 minut na wysokim lub 2 1/4 godziny na niskim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
6
Wyjąć umywalkę z powolnej kuchenki i niech ciasto budyniowe ostygnie 5 minut. Łyżka na talerze, gruszka strona do góry, i dollop z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
7
* Możesz użyć 4-qt. wolno-kuchenka, ale może trzeba wydłużyć czas gotowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn