Ciasto jeżynowe Brigid

Ciasto jeżynowe Brigid
Ciasto jeżynowe Brigid może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 93 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka ciasta, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia 9 inch deep dish pie pan z jedną ze skórek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić jeżyny w dużej misce. Wymieszać cukier, mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posypać jagody i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
4
Wlać do skorupy ciasta. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MasłoMasło
5
Umieść drugą skorupę ciasto na górze, i zabezpieczyć do dolnej skorupy przez naciśnięcie widelcem, lub żłobienie palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Wytnij wzór w górnej skorupie ostrym nożem, aby odpuścić parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu zarumienienia wierzchniej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury prawie pokojowej przed podaniem, aby umożliwić ustawienie nadzienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn