Ciasto jeżynowe Brigid
Ciasto jeżynowe Brigid może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 93 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka ciasta, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Świeże Ciasto Z Jeżynami, Blue Velvet, BlackBerry Curd i Blackberry Lemon Cream Cheese Cupcakes, oraz Nadziewane tosty francuskie z jeżyn z polewą jeżyn.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia 9 inch deep dish pie pan z jedną ze skórek.
Umieścić jeżyny w dużej misce. Wymieszać cukier, mąkę i sól.
Posypać jagody i wrzucić do herbu.
Wlać do skorupy ciasta. Kropka z masłem.
Umieść drugą skorupę ciasto na górze, i zabezpieczyć do dolnej skorupy przez naciśnięcie widelcem, lub żłobienie palcami.
Wytnij wzór w górnej skorupie ostrym nożem, aby odpuścić parę.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu zarumienienia wierzchniej skorupy.
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury prawie pokojowej przed podaniem, aby umożliwić ustawienie nadzienia.