Ciasto jagodowe mieszane (Wykonane ze świeżych jagód)

Ciasto jagodowe mieszane (Wykonane ze świeżych jagód)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Mixed Berry Pie (Wykonane ze świeżych jagód) spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 229 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jakąkolwiek kombinację jagód, skrobi kukurydzianej, z grubsza granulowanego cukru i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Very Berry Pie (ciasto z mieszanymi jagodami), Ciasto cytrynowe ze świeżymi mieszanymi jagodami, oraz Grillowane ciasto funtowe ze świeżymi mieszanymi jagodami Oregon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji i rozgrzej piekarnik do 218°. Płytka do ciasta z dolną skorupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotowane jagody umieścić w dużej misce. Posmakuj jagód i poczuj ich słodycz. Jeśli są bardzo cierpkie, dodaj dodatkowy 1 uncję cukru, jeśli mają niską kwasowość i dużo słodyczy, zmniejsz cukier o 1 uncję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij cukier i skrobię do połączenia, a następnie delikatnie wrzuć z jagodami, aż będą równomiernie pokryte. Pozostawić mieszaninę na pięć minut, a następnie dodać do skorupy ciasta. Przykryć wierzchnią skórką. Zagniatać boki, przeciąć kilka szczelin na górze i schłodzić ciasto przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Ubić razem jajko i szczyptę soli. Ciasto wyjąć z piekarnika, umyć jajkiem i posypać cukrem surowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieścić ciasto w piekarniku i piec przez 20 minut w temperaturze 218°, obracając w połowie. Zmniejsz ciepło do350 i piec, aż wypełnią się pęcherzyki wewnątrz i skorupa jest złotobrązowa, 20 do 30 dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i umieścić ciasto na stojaku do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn