Ciasto Jabłkowo-Rodzynkowe

Ciasto Jabłkowo-Rodzynkowe
Ciasto jabłkowo-rodzynkowe to lacto ovo vegetarian deser. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 433 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, orzechy włoskie, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Rum-Raisin Bundt, Ciasto Jabłkowe Bundt, oraz Ciasto Jabłkowe Bundt.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Dodaj dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy; dodaj do śmietanki na przemian z maślanką, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Dodaj rodzynki, orzechy włoskie i jabłko.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Połącz składniki glazury;skrop ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto Bundt naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn