Przepis ciasto Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Na 1,59 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jeśli masz chipsy pita cynamon-cukier, ciasto czekoladowe mix, polewa czekoladowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 308 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 2 1/2-quart żaroodporną miskę sprayem do gotowania. Umieść papierowe wkładki w 3 filiżankach patelni do muffinek. Przygotować ciasto czekoladowe mix zgodnie z zaleceniami. Napełnij wkładki dwie trzecie drogi, a następnie wlej resztę do przygotowanej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Czekoladowe Mix
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ochłoń.
4
Wyjmij ciasto miski i odklej wkładki; zamrozić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść ciasto miski pionowo na desce do ciasta lub talerzu. Wytnij środek, około 1 cal od krawędzi, nożem do parowania, aby zrobić miejsce na " guacamole."
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przykryć górę i boki ciasta miski polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pat mielone czekoladowe ciasteczka kanapkowe nad lukrem na pokrycie. Odwróć ciasto na inną płytę ciasta lub talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie Pojedynczych Muszli Do Tarty Z Krakersami Graham
1 Rożek Cukru Lodowego
8
Mróz dno ciasta miski. Przyciąć blaty cupcake, aby je poziom i dołączyć do dolnej części ciasta miski z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mrozić boki babeczek, jak pokazano. Pat okruchy cookie do lukier na pokrycie całkowicie.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.