Ciasto Guacamole

Ciasto Guacamole
Przepis ciasto Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Na 1,59 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 10. Jedna porcja zawiera 656 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jeśli masz chipsy pita cynamon-cukier, ciasto czekoladowe mix, polewa czekoladowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 308 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 2 1/2-quart żaroodporną miskę sprayem do gotowania. Umieść papierowe wkładki w 3 filiżankach patelni do muffinek. Przygotować ciasto czekoladowe mix zgodnie z zaleceniami. Napełnij wkładki dwie trzecie drogi, a następnie wlej resztę do przygotowanej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Czekoladowe MixCiasto Czekoladowe Mix
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Piec babeczki i ciasto miski, aż wykałaczka włożona do centrów wychodzi czysty, o 18 minut dla babeczek i 50 minut dla ciasta miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ochłoń.
4
Wyjmij ciasto miski i odklej wkładki; zamrozić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść ciasto miski pionowo na desce do ciasta lub talerzu. Wytnij środek, około 1 cal od krawędzi, nożem do parowania, aby zrobić miejsce na " guacamole."
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Przykryć górę i boki ciasta miski polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Pat mielone czekoladowe ciasteczka kanapkowe nad lukrem na pokrycie. Odwróć ciasto na inną płytę ciasta lub talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie Pojedynczych Muszli Do Tarty Z Krakersami Graham1 Opakowanie Pojedynczych Muszli Do Tarty Z Krakersami Graham
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
8
Mróz dno ciasta miski. Przyciąć blaty cupcake, aby je poziom i dołączyć do dolnej części ciasta miski z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Mrozić boki babeczek, jak pokazano. Pat okruchy cookie do lukier na pokrycie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
10
Przenieść do zamrażarki.
11
Wymieszaj lody z 14 kroplami zielonego barwnika spożywczego, 8 kroplami żółtego i 2 kroplami czerwonego, aż zmieni kolor na zielony guacamole. Wymieszać kandyzowane wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe PosypkiFioletowe Posypki
Wiśnie KandyzowaneWiśnie Kandyzowane
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
12
Odwróć ciasto, aby było miseczką do góry. Wkleić luźne okruchy na miejsce, a następnie wypełnić lodami. Zamrozić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Podawać z cynamonowo-cukrowymi chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
14
Zdjęcia Lisa Shin
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn