Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami

Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru skorupy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego, Cheesy Mushroom Ciasto Francuskie Bites, oraz Ciasto francuskie z grzybami Ivo Trójkąty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać szalotka; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszyć o połowę, o 15 protokół. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Zagęści się, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Rozłóż arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat o wymiarach 12 x 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokroić w osiemnaście 3 calowe kwadraty.
7
Umieść łyżeczkę nadzienia grzybowego na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto nad nadzieniem, tworząc trójkąt. Szczyp krawędzie mocno razem z widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Piec 12 do 16 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn