Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami

Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru skorupy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego, Cheesy Mushroom Ciasto Francuskie Bites, oraz Ciasto francuskie z grzybami Ivo Trójkąty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać szalotka; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszyć o połowę, o 15 protokół. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Zagęści się, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Rozłóż arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat o wymiarach 12 x 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Pokroić w osiemnaście 3 calowe kwadraty.
7
Umieść łyżeczkę nadzienia grzybowego na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto nad nadzieniem, tworząc trójkąt. Szczyp krawędzie mocno razem z widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Piec 12 do 16 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn