Ciasto Figowo-Marchewkowe
Figowo-marchewkowe ciasto przekąskowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Figowo-Marchewkowe, Ciasto marchewkowo-bananowe, oraz Ciasto Ananasowo-Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszaj ciasto, wodę, produkt jajeczny i olej w dużej misce. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wymieszać posiekane ciasteczka i kokosa.
Wlać do natłuszczonej 13x9-calowej patelni do pieczenia.
Piec 25 do 28 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Wymieszać cukier puder i sok pomarańczowy, aż dobrze wymieszać.
Pokroić na 16 sztuk, aby służyć.