Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Esterel. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ciężkiej śmietany, malin, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s, oraz Ananas Pudding Ciasto Ciasto Mix Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. zrób mąkę migdałową, umieszczając migdały w czystym, suchym, blenderze lub robocie kuchennym i siekając je, aż staną się proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieścić jajka, 1 1/4 szklanki cukru pudru i mąki migdałowej w średniej wielkości misce do mieszania. Ubij mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie kremowy i lekki, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Białka umieścić w dużej misce i ubijać mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż się spieni. Zrobić francuską bezę, dodając pozostały cukier puder, 1 łyżkę na raz, i ubijając na sztywne, ale nie suche szczyty. Nie przesadzaj. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć mieszankę migdałową do francuskiej bezy w dwóch dodatkach, uważając, aby nie opróżnić ciasta. Delikatnie złożyć w roztopionym maśle, następnie przesianą mąkę, tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadzić około dwóch trzecich ciasta na pergaminową blachę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Rozłóż pozostałe ciasto na połowie innego pergaminu wyłożonej blachy pan. Lekko reszta krawędzi łopatki na ciasto i delikatnie popchnąć nadmiar w kierunku krawędzi obu blach do pieczenia. Obsypać wierzchnie warstwy ciasta cukrem pudrem, aby uzyskać ładniejszą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Piec, aż lekko i równomiernie rumiane na górze, 6 do 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjmij warstwy ciasta z piekarnika i natychmiast rozpakuj na stojaku z drutu, aby utrzymać ciepło blachy do pieczenia z dalszego ich pieczenia. Aby zdemontować, odwróć stojak chłodzący i umieść go na wierzchu warstwy ciasta, a następnie odwróć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Usuń papier pergaminowy, gdy warstwy są całkowicie chłodne. Odstawić do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1
Wlać ciężką śmietanę do 1-kwartowego rondla o ciężkim dnie i gotować na średnim ogniu, aż bąbelki zaczną tworzyć się na brzegach.
Włożyć słodko-gorzką czekoladę do średniej wielkości miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wlać gorącą śmietanę na czekoladę i pozostawić na około 30 sekund, aby rozproszyć ogień i stopić czekoladę. Delikatnie ubijać, aż będzie gładka i jednorodna. Odstawić do użycia. Nie przechowywać w lodówce.
Aby złożyć ciasto, przeciąć dużą warstwę na pół. Powinieneś teraz mieć trzy równe kawałki ciasta.
5
Umieść 1 warstwę na patelni z pergaminem. Na górze rozłóż połowę ganache na krawędzie w równej warstwie. Przykryć kolejną warstwą ciasta, następnie równomiernie rozprowadzić dżem malinowy na wierzchu aż do krawędzi. Wierzchu z trzecią warstwą ciasta i rozprowadzić Pozostałe ganache równomiernie na krawędziach. Bardzo ważne jest, aby ta warstwa była równa, ponieważ jest to górna część ciasta.