Ciasto dyniowo-serowe z ciasteczkową skórką
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, dynię, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Pumpkin Spice cookie kanapki z nadzieniem z serem śmietankowym, oraz Cakespy: Ciasto Dyniowe W Cieście Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki crumbly. Naciśnij mocno na dole i boku nieoczyszczonej 9-calowej szklanej płytki ciasta.
Piec około 12 minut lub do jasnego złotego koloru.
W dużej misce, beat cukier, 3 łyżki mąki i oba opakowania twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka; rezerwy 1/2 szklanki.
Dodać wszystkie pozostałe składniki nadzienia z wyjątkiem mleka do mieszanki serków śmietankowych. Beat na średniej prędkości, skrobanie miski stale, aż gładkie.
W małej misce, wymieszać zarezerwowane 1/2 szklanki śmietany serowej mieszaniny i mleka. Łyżka na mieszaninę dyni.
Serek śmietankowy i dynię przeciąć nożem w kształcie litery S w jednym ciągłym ruchu. Obróć talerz pie o jedną czwartą obrotu i powtórz. Pokrycie krawędzi skorupy 2-do 3-calowym paskiem folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec 35 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, usuwając folię przez ostatnie 15 minut pieczenia. Fajne 30 minut. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.