Ciasto dyniowe z małymi duchami
Jeśli 35 centów za porcję spada twój budżet, ciasto dyniowe z małymi duchami może być spektakularny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 169 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka ziela angielskiego, proszek do pieczenia, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Babeczki dyniowe z nadzieniem czekoladowym ganache i zwieńczone bezowymi duchami, Ghosts in the Graveyard Cake, oraz Szynka na duchach.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. posmaruj i mąkę 10-calową patelnią Bundt.
Połącz pierwsze 9 składników. W osobnej misce ubijaj jajka mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż się spienią.
Dodaj dynię, olej i płatki zbożowe, ubijając do połączenia.
Dodać suche składniki, ubijając do zwilżenia.
Wymieszać z chipsami czekoladowymi i orzechami pekan.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec ciasto przez 1 godzinę lub aż wykałaczka przyklejona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Ostudzić na patelni na stojaku z drutu przez 15 minut.
Mżawka proste czekoladowe Gananche na wierzchu ciasta. Rozmieść małe duchy wokół środka ciasta.