Ciasto dyniowe II

Ciasto dyniowe II
Ciasto dyniowe II to bezmleczne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka ciasta mix, mielony cynamon, dynia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, oraz Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj 9x13 calową patelnię do pieczenia lub dwie 9 calowe patelnie do ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać żółtą mieszankę ciasta, cukier, olej roślinny, Dynia, woda, cynamon i jajka. Beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yellow Cake MixYellow Cake Mix
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CynamonCynamon
DyniaDynia
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieś do naczynia do pieczenia lub patelni do ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w rozgrzanym piekarniku 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn