Ciasto Czekoladowo-Bananowe
Ciasto czekoladowo-bananowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.41 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 485 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 259 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Smucker ' s® Fudge łyżka do lodów, natychmiastowy pudding waniliowy mix, Serek i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Bananowe, Ciasto Czekoladowo-Bananowe Z Kremem Poke, oraz Świeże ciasto bananowe z polewą czekoladowo-serową.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Spryskać dno 9-calowej okrągłej patelni sprężynowej z bezklejowym sprayem do gotowania.
Wymieszać ciasto wymieszać, jajka, olej i 3/4 szklanki mleka w średniej misce do zwilżenia. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec 38-42 minut. Całkowicie fajne.
Budyń wymieszać z 1 szklanką zimnego mleka. W innej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Wymieszać z budyniem i ekstraktem z banana. Mieszamy z bitą polewą.
Usuń 1 filiżankę i rezerwy. Wymieszać 2/3 szklanki krówki polewa w małej misce, aż do rozprzestrzenienia konsystencji. Pokroić banany o grubości 1/4 cala. 3 plastry zanurzyć w soku z cytryny. Przykryć i rezerwy do dekoracji.
Przeciąć na pół poziomo. Dolną warstwę przykrywamy polewą krówkową. Top z pokrojonych bananów i pozostałych 3 szklanki mieszanki budyniu. Przykryć wierzchnią warstwą ciasta.
Rozprowadzić 1 szklankę budyniu na środku ciasta.
Umieść 2 łyżki krówki polewając w rogu 1-quart zamykanego worka. Ugniataj.
Mżawka krówka polewa na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Tuż przed podaniem udekorować plasterkami banana.