Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 684 kalorie, 17g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremowego masła orzechowego, mleko, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski; odstawić. W misce miksera stojącego, ubij cukier, 1/2 szklanki masła i masło orzechowe, aż będzie kremowe. Jajka rozbij na małe naczynie (nie ubijaj) i dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło Orzechowe
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka do mieszaniny masła 1 na raz, skrobanie w dół wewnątrz miski w razie potrzeby. Ubijaj mieszankę mąki i mleka w naprzemiennych partiach, zaczynając i kończąc na mące i upewniając się, że każdy dodatek jest w pełni włączony przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Masło i mąka 2 okrągłe 9-in. patelnie do ciast. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
5
Piec, aż złoty kolor i wykałaczka włożona w środku każdego ciasta wychodzi czysty, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Fajne ciasta 5 minut. Odwróć na stojaku, Usuń Patelnie i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, co najmniej 40 minut.
7
Dodać nadzienie: w średniej misce z mikserem elektrycznym, ubić razem masło orzechowe, ser śmietankowy, cukier puder i mleko, aż będzie gładkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Masło Orzechowe
Serek śmietankowy
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Złożyć ciasto: Dollop 1 łyżka. nadzienie z masła orzechowego na stojaku na ciasto (aby utrzymać ciasto na miejscu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
9
Umieść 1 warstwę ciasta na podstawce.
10
Posmarować pozostałym nadzieniem z masła orzechowego. Top z drugiej warstwy. Zaczynając od góry, a następnie przechodząc w dół po bokach, frost cake z polewą krówkową. Udekoruj górną krawędź kawałkami cukierków i orzeszkami ziemnymi.