Ciasto Czekoladowe Wiśniowo-Orzechowe

Ciasto Czekoladowe Wiśniowo-Orzechowe
Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 86 centów za porcję spada w Twoim budżecie, wiśniowo-orzechowe ciasto czekoladowe może być świetnym bezmleczne przepis do wypróbowania. Jeśli masz czekoladę crumb crust, bita polewa, wiśnie maraschino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Domowe batony z wiśniami z glazurą z serem śmietankowym, oraz Ciasto Czekoladowo-Budyniowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć lody, wiśnie i migdały. Łyżka do skorupy. Przykryć i zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
( 23)( 23)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed cięciem.
3
Udekoruj bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn