Ciasto Czekoladowe Trójwarstwowe

Ciasto Czekoladowe Trójwarstwowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku czekoladowym pudding błyskawiczny, chłodną bitą polewę, skórkę z ciasta oreo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Baton Czekoladowy Trójwarstwowy, Ciasto czekoladowe trójwarstwowe OREO, oraz Tort Czekoladowy Trójwarstwowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. (Budyń będzie gęsty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozprowadzić 1-1 / 2 szklanki budyniu na dnie skorupy. Połowę chłodnego ubijania wymieszać z pozostałym budyniem; rozprowadzić na warstwie w skorupie. Top z pozostałym Cool WHIP.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn