Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon

Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina-estragon
Steki z polędwicy wołowej z czerwonym winem - SOS estragonowy to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli, pieprzu, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów, Steki z polędwicy wołowej z pieczarkami i czerwonym winem Vinaigrette, oraz Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj steki; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać mieszaninę bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 1 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
7
SOS podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS
8
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn