Ciasto Czekoladowe Słodowane
Ciasto czekoladowe Słodowane może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1105 kalorii, 14g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.55 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jeśli masz słodowane mleko w proszku, syrop czekoladowy, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z pianki tostowej i polewą czekoladową Słodowaną, Sześciowarstwowe ciasto czekoladowe z nadzieniem z Pianki i polewą czekoladową, oraz Czekoladowe ciasteczka kanapkowe ze Słodowanym mlekiem czekolada maślana.
Instrukcje
Budyń ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 3 szklanek mleka.
Dodać słodko-gorzką czekoladę i wymieszać ze słodowanym mlekiem w proszku. Ostudzić mieszaninę przez 5 minut, często mieszając, a następnie wlać do skorupy okruchowej. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Do godziny przed podaniem: śmietanę i cukier ubijać mikserem, aż do uzyskania miękkich szczytów po podniesieniu ubijaczy.
Rozłóż bitą śmietanę na czekoladowym nadzieniu. Kulki ze słodowanego mleka posiekać na 3 lub 4 kawałki i posypać wierzchem ciasta.
Mżawka ciasto z syropem czekoladowym. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.