Kandyzowane Ciasteczka Imbirowo-Cytrusowe
Kandyzowane ciasteczka imbirowo-cytrusowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 80 porcji z 57 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, cukier, kandyzowany imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka cytrusowa z kandyzowanym imbirem, Świeże ciasto imbirowe z kandyzowaną glazurą cytrusową, oraz Kandyzowane Ciasteczka Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, skrócenie, i cukier, aż gładka; beat w melasie i skórki cytryny, aż dobrze wymieszane.
W innej misce, wymieszać mąkę, soda oczyszczona, zmielony imbir, cynamon, i goździki; mieszać do mieszaniny masła, aż całkowicie włączone. Wymieszaj migdały i kandyzowany imbir.
Ciasto podzielić na trzy części. Uformuj każdą trzecią w rolkę o średnicy około 1 1/2 cala; owiń rolki woskowanym papierem i schłodź do jędrności, co najmniej 4 godziny lub do 1 tygodnia.
Rozpakuj ciasto. Za pomocą ostrego noża, pokroić w plastry o grubości 1/4 cala; miejsce plastry około 1 cala od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia. W razie potrzeby delikatnie wciśnij ścinany migdał na środek każdego ciastka.
Piec ciasteczka w piekarniku 350, aż krawędzie są lekko rumiane, 7 do 10 protokół. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków, aby całkowicie ostygły.