Ciasto Czekoladowe Serce

Ciasto Czekoladowe Serce
Ciasto czekoladowe serce jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 42 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać betty rich & creamy chocolate frosting, betty devil ' s Food Cake mix, Patelnie foliowe i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe serduszko z musem czekoladowo-cynamonowym, Czekoladowy tort w kształcie serca z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Ciasto Ganache Heart dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar lub spray DNA tylko z patelni foliowych. Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać do patelni.
3
Piec 26 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Rozłóż lukier na ciastach. Udekoruj cukierkami. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn