Ciasto Czekoladowe Mocha Cream
Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, syrop czekoladowy, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Warstwowe Mocha Z Nadzieniem Czekoladowo-Rumowym, Bacon Chocolate Mochan Ice Cream Cake-Low Carb & Gluten Free, oraz Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W dużej misce wymieszać mąkę i 6 kolejnych składników (przez sól).
Dodać majonez i olej; ubić mikserem z małą prędkością, aż do dobrze wymieszanego. Powoli dodawać parzoną kawę i wanilię; ubić mikserem z niską prędkością 1 minutę lub do dobrze wymieszanego. Wymieszać z czekoladą; wlać ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Aby przygotować krem mocha, połącz wodę i granulki kawy w dużej misce; mieszaj, aż granulki rozpuszczą się.
Dodać krem marshmallow; ubić mikserem z małą prędkością, aż będzie gładka. Złożyć ubitą polewą.
Na wierzchu ciasta rozprowadzić krem mocha; skropić syropem czekoladowym. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.