Ciasto Czekoladowe Mocha Cream

Ciasto Czekoladowe Mocha Cream
Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, syrop czekoladowy, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Warstwowe Mocha Z Nadzieniem Czekoladowo-Rumowym, Bacon Chocolate Mochan Ice Cream Cake-Low Carb & Gluten Free, oraz Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W dużej misce wymieszać mąkę i 6 kolejnych składników (przez sól).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać majonez i olej; ubić mikserem z małą prędkością, aż do dobrze wymieszanego. Powoli dodawać parzoną kawę i wanilię; ubić mikserem z niską prędkością 1 minutę lub do dobrze wymieszanego. Wymieszać z czekoladą; wlać ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MajonezMajonez
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Aby przygotować krem mocha, połącz wodę i granulki kawy w dużej misce; mieszaj, aż granulki rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
KremKrem
MochaMocha
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać krem marshmallow; ubić mikserem z małą prędkością, aż będzie gładka. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Na wierzchu ciasta rozprowadzić krem mocha; skropić syropem czekoladowym. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
MochaMocha
KremKrem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn